Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Προκαταρκτική εξέταση



Ρουβίκωνας: Προκαταρκτική εξέταση του Αρείου Πάγου για τις ανησυχητικές αναρτήσεις!

Παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την ανάρτηση ενός από τα ιδρυτικά μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.



Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στο Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας για τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στον αγώνα του Καυτανζογλείου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τα οποία τραυματίστηκε δημοσιογράφος.



Προκαταρκτική εξέταση για τα χημικά ενάντια στους συνταξιούχους

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη χρήση χημικών που έκαναν το πρωί άνδρες των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων, στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.



Siemens: Εντολή Τσίπρα για άμεση εκδίκαση - Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Αρειος Πάγος

Tη διενέργεια άμεσης πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγο, Ξένη Δημητρίου, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες που οδήγησαν στην αναβολή επ’ αόριστον, της δίκης της Siemens.  Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση επιδιώκει την άμεση εκδίκαση των υποθέσεων, ύστερα από επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Δικαιοσύνης.