Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

πρώην σύζυγος



Μεξικό: Συνελήφθη πρώην σύζυγος για τη δολοφονία δημοσιογράφου

Οι μεξικανικές αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε μια δημοσιογράφο, την Αλίσια Δίας Γκονσάλες, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Μοντερέι, στο βόρειο Μεξικό, την 24η Μαΐου.



Τζούλια Παπαδημητρίου: Δείτε πως είναι σήμερα - Σπάνια εμφάνιση για την πρώην σύζυγο του Τόλη Βοσκόπουλου

H Τζούλια Παπαδημητρίου είναι η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και τη δεκαετία του ΄90 απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης με το διαζύγιό της με τον διάσημο τραγουδιστή και την μεγάλη δικαστική τους διαμάχη όπου έγιναν… μεγάλες αποκαλύψεις.



Παραλίγο τραγωδία: Πυροβόλησε με καραμπίνα την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αναζητείται για να συλληφθεί ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.



Φωτεινή Ψυχίδου: Τι είπε για την αποχώρηση του πρώην συζύγου της Μπάμπη Στόκα από το Estate!

Η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα Φωτεινή Ψυχίδου τοποθετήθηκε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο και το πολύ καλογραμμένο της κείμενο στο γεγονός της αποχώρησης του Μπάμπη Στόκα από το σχήμα μετά τις πρώτες δυο μέρες!



Νέα σοκαριστικά στοιχεία στην φόρα για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση!

O επί χρόνια συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, φέρνει στο φως σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.



Πέθανε η Αν Βιαζεμσκί - Μούσα και πρώην σύζυγος του Γκοντάρ

Η Γαλλίδα ηθοποιός και μυθιστοριογράφος Αν Βιαζεμσκί, εγγονή του Φρανσουά Μοριάκ και πρώην σύζυγος του κορυφαίου σκηνοθέτη Ζαν-Λικ Γκοντάρ, πέθανε σε ηλικία 70 ετών από καρκίνο, ανακοίνωσε η οικογένειά της.