Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

πρωην συντροφος



Η Φαίη Ξυλά μίλησε για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της – «Έχω απευθυνθεί σε ψυχολόγο, ήθελα κάποια καθοδήγηση»

Με αφορμή την παράσταση «Bella Figura», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Εκεί η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στο συνδυασμό καριέρας και μητρότητας, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της.



Συγκλονίζει η Αβα Γαλανοπούλου: Είδα στα δικαστήρια τον δολοφόνο μου

«Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και παρακαλούσα να πεθάνω» ομολογεί η Άβα Γαλανοπούλου μιλώντας για την περιπέτεια που έζησε με τον πρώην σύντροφό της.

Η ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό Down Town για δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της και τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν τον αντίκρισε ξανά στο δικαστήριο.



Στην φυλακή ο Πακιστανός που βίασε Βρετανίδα και μαχαίρωσε τον πρώην σύντροφό της

Την προσωρινή κράτηση του 30χρονου Πακιστανού, ο οποίος μαχαίρωσε έναν 50χρονο Βρετανό και φέρεται να βίασε την 30χρονη πρώην σύντροφό του, διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.



Σύντροφος Παντελίδη: Δυστυχώς έπινε πολύ

Η Μαρία Γεωργακάκη μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει για το πως ξεκίνησε η γνωριμία τους, τη σχέση τους, αλλά και πως το μοιραίο πρωινό θα μπορούσαν να είναι μαζί στο αμάξι…



Τραγικό: 23χρονη μητέρα κακοποιούσε τον γιο της για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της - (ΠΡΟΣΟΧΗ Σκληρές εικόνες)

Μια 23χρονη μητέρα κατηγορείται πως βασάνισε τον ενός έτους γιο της και στη συνέχεια έστειλε το βίντεο στους συγγενείς της, ώστε να εκδικηθεί τον πατέρα του μικρού καθότι φέρεται να έχει συνάψει σχέση με άλλη γυναίκα.