Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Προφυλακιστέοι



Στις φυλακές Λάρισας τρεις «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» για την αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου

Στις φυλακές Λάρισας αναμένεται να οδηγηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι, που με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις μαραθώνιες απολογίες στα Δικαστήρια Κατερίνης, για την υπόθεση αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας, την περασμένη Παρασκευή, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».



Προφυλακιστέοι οι έξι Ρομά για την επίθεση σε αστυνομικούς στου Ρέντη

Οι έξι Ρομά που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στου Ρέντη, όταν αυτοί επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα που επέβαιναν δύο Ρομά, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι έξι συλληφθέντες, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, οδηγήθηκαν, σήμερα, στην εισαγγελία Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν για την επίθεση κατά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ..



Προφυλακιστέοι 4 από τους 9 κατηγορούμενους για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τέσσερις από τους εννιά κατηγορούμενους για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι άλλοι πέντε που κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα, το οποίο εξάρθρωσε η αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.



Παραμένουν προφυλακιστέοι με απόφαση της εισαγγελίας οι δύο στρατιωτικοί μας

Προφυλακισμένοι μέχρι νεωτέρας στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης θα παραμείνουν οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, σύμφωνα με απόφαση του τούρκου εισαγγελέα.



Προφυλακιστέοι τρεις από τους συλληφθέντες του «ναρκω-ταχύπλοου»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις από τους 11 συλληφθέντες, που φέρονται να εμπλέκονται στη μεταφορά ακατέργαστης κάνναβης περίπου 1,6 τόνου με ταχύπλοο σκάφος από την Αλβανία στην Ελλάδα.



Προφυλακιστέοι δύο από τους έξι κατηγορουμένους για τη μεταφορά μεταναστών προς την Ιταλία

Στη φυλακή οδηγούνται δύο από τους έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση διακίνησης μεταναστών με μικρά αεροσκάφη, μετά από μαραθώνιες απολογίες που έδωσαν ενώπιον του 17ου τακτικού ανακριτή.