Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Προεκλογική εκστρατεία



Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές στα Σκόπια

Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία στη Βόρεια Μακεδονία για τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Απριλίου. ενώ συνολικά επτά υποψήφιοι θα διεκδικήσουν το αξίωμα

Συγκεκριμένα οι εξής:



Αναστέλλει την προεκλογική της εκστρατεία η Τερέζα Μέι

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Sky News, οι Συντηρητικοί αποφάσισαν να αναστείλουν την προεκλογική τους εκστρατεία για τις εκλογές της 8ης Ιουνίου. «Πηγή των Τόρις (Συντηρητικών), μιλώντας στην Ένωση Τύπου δήλωσε ότι η εκστρατεία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι εν όψει των εθνικών εκλογών έχει ανασταλεί», μετέδωσε το Sky News.

 



Γαλλία: Ξεκίνησε επισήμως η προεκλογική εκστρατεία ενόψει του α΄ γύρου των προεδρικών εκλογών

Η προεκλογική περίοδος για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία ξεκίνησε επισήμως σήμερα για τους 11 υποψηφίους, με φόντο το άνευ προηγουμένου υψηλό ποσοστό των αναποφάσιστων και ενώ απομένουν μόλις 13 ημέρες για τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου.



Κατακεραυνώνουν οι U2 τον Donald Trump

Ο frontman των U2, Bono «ανέκρινε» τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος στο Σαν Φρανσίσκο. Επρόκειτο για έναν εικονικό διάλογο, στον οποίο ο Bono κατακεραύνωσε τον υποψήφιο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για τις ξενοφοβικές και ρατσιστικές πολιτικές του θέσεις.

 



Πληθαίνουν οι φωνές κατά του Τραμπ

Η λίστα με τους διάσημους που τάσσονται κατά του Ντόναλντ Τραμπ μεγαλώνει και σε αυτή προστέθηκε η Αντζελίνα Τζολί για τα όσα είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών σχετικά με τη μουσουλμανική κοινότητα.



Προεκλογική εκστρατεία απόψε από τον Λάκη Λαζόπουλο...

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει εκτάκτως την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 και στήνει το Τσαντίρι του στο Θέατρο Βέμπο, βάζοντας στο στόχαστρό του πρόσωπα και καταστάσεις της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής τρέλας.