Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

προειδοποίηση



Δραματική προειδοποίηση της Αντικαρκινικής Εταιρείας: Σβήστε τα τζάκια

Με μία ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες αλλά και την Πολιτεία η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη χρήση τζακιού. Όπως αναφέρει:



Άνοια: Τα συμπτώματα που προειδοποιούν έως και 15 χρόνια νωρίτερα

Η διάγνωση εκφυλιστικών νόσων του εγκεφάλου, όπως η Πάρκινσον και το Αλτσχάιμερ γίνεται συνήθως όταν τα συμπτώματα είναι πλέον πολύ ορατά.

Αλλά ο εγκέφαλος στέλνει πολύ καιρό πριν προειδοποιητικά μηνύματα, ένα εκ των οποίων ανακάλυψαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τορόντο στις διαταραχές του ύπνου.



Προειδοποιούν οι επιστήμονες: Υπαρκτός ο κίνδυνος τσουνάμι στη Μεσόγειο

Ο κίνδυνος γένεσης τσουνάμι στη Μεσόγειο μπορεί να είναι μικρότερος σε σχέση με την περιοχή του Ειρηνικού και Ινδικού Ωκεανού, αλλά είναι υπαρκτός.



Bloomberg: «Το χθεσινό ξεπούλημα συνιστά προειδοποίηση προς τις ελληνικές τράπεζες»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών κατέρρευσαν, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών ότι χρειάζονται περισσότερα κεφάλαια, ακόμη κι όταν οι μεγαλύτερη δανειστές υποστήριξαν ότι έθεσαν φιλόδοξους νέους στόχους για να μειώσουν τον όγκο του μη εξυπηρετούμενου χρέους». 



Bloomberg: Προειδοποίηση για καθαρούς ισολογισμούς στις ελληνικές τράπεζες ήταν το σημερινό sell off

Οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας, οι οποίες είδαν τις τιμές των μετοχών να υποχωρούν την Τετάρτη, υποσχέθηκαν να μειώσουν σημαντικά τα "κόκκινα δάνεια" τους, καθώς επιδιώκουν να αποφύγουν τις πιέσεις των εποπτικών αρχών και να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών, δήλωσαν οι άνθρωποι με γνώση του θέματος.



Προειδοποίηση ΗΠΑ προς τη Ρωσία: Σταματήστε την ανάπτυξη νέων πυραύλων cruise, αλλιώς θα τους καταστρέψουμε

Η Αμερικανίδα πρέσβειρα στο ΝΑΤΟ προειδοποίησε τη Ρωσία ότι αν δεν σταματήσει την ανάπτυξη ενός νέου πυραύλου cruise, τότε οι ΗΠΑ θα τον καταστρέψουν.