Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πριγκίπισσα Νταιανα



Πωλείται το γιοτ στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέρασε το τελευταίο της καλοκαίρι

Οι τελευταίοι μήνες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έχουν καταγραφεί ως οι πιο ευτυχισμένοι της και είναι συνδεδεμένοι με την κρουαζιέρα που είχε απολαύσει μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ (Dodi Al Fayed) στη Μεσόγειο με το υπερπολυτελές γιοτ «Jonikal», αξίας 12 εκατ. λιρών των Αλ Φαγέντ.



Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία κομμάτι τούρτας από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο!

Ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας από τον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα πρόκειται να πωληθεί σύντομα σε δημοπρασία.



Πριγκίπισσα Νταϊάνα, 30 πράγματα που δεν ξέρατε: Η σχέση της με τον σωματοφύλακά της και η σχέση του Καρόλου με την αδελφή της...

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ακτιβίστρια, μητέρα, fashion icon και ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ου αιώνα. Αν και έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο προσκήνιο, υπό το άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι, υπάρχουν πολλά πράγματα που πιθανώς ο κόσμος δεν γνωρίζει για την αγαπημένη πριγκίπισσα.



Τι ήθελε η Diana πολύ και δεν κατάφερε ποτέ να το αποκτήσει;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε πως η Diana ήθελε διακαώς να αποκτήσει μια κόρη.

Σε καμία περίπτωση δεν είχε απογοητευθεί από την έλευση των δύο αγοριών στη ζωή της τα οποία λάτρευε αλλά ήθελε να αποκτήσει πολύ και ένα κορίτσι.



Το σκίτσο της πριγκίπισσας Diana αγκαλιά με τη Meghan Markle και την Kate Middleton που έγινε viral

Η πριγκίπισσα Diana έφυγε απο τη ζωή πολύ πριν προλάβει να γνωρίσει τις συζύγους των δύο πολυαγαπημένων της παιδιών. Η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα έφυγε από τη ζωή πριν 21 χρόνια και πριν λίγες ώρες μια πολύ ταλαντούχα σκιτσογράφος αποτύπωσε σε μια ζωγραφιά πως θα ήταν η Diana σήμερα μαζί με τις νύφες της.



Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα απαντά αν ήταν έγκυος

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισίου. Και από την πρώτη στιγμή, τα σενάρια και οι φήμες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα έδιναν κι έπαιρναν.