Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Πριγκιπικός γάμος



Πριγκιπικός γάμος: Οι πρώην, οι ατάκες, η κενή θέση και τα παράξενα

Αφού τα είπαμε πια όλα για τον γάμο της χρονιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, μπορούμε να αναφερθούμε και σε πέντε πράγματα που κάποιοι θα θυμούνται, τώρα πια που η τελετή έγινε κι αρχίζει να φεύγει η χρυσόσκονη που αφήνει πίσω της.



Με το βλέμμα στραμμένο στο Λονδίνο! Δείτε LIVE τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς Χάρι – Μέγκαν

Σήμερα… πριγκιπικός γάμος γίνεται! Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παντρέυονται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παλάτι του Ουίνδσορ.



Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας ένα μήνα πριν το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μαρκλ

Η αστυνομία του Ουίνδσορ ανακοίνωσε ότι ένα μήνα πριν το γάμο έθεσε σε εφαρμογή μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ασφαλείας στην ιστορία της. Στόχος είναι να κυλήσουν όλα ομαλά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.



Έλληνας σεφ επιμελείται το μενού του πριγκιπικού γάμου

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ  ένας Έλληνας σεφ βρίσκεται ανάμεσα στην ομάδα των σεφ που επιμελούνται το μενού του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.  

Ο λόγος για τον διεθνή σεφ με καταγωγή από την Κοζάνη, Νίκο Κουλούσια, ο οποίος μάλιστα έχει μαγειρέψει για προσωπικότητες, όπως ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.



Πάνω από 2.600 οι προσκεκλημένοι στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του Πύργου του Ουίνδσορ για να παρευρεθούν κατά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους τον Μάιο, όπως και κατά την αποχώρησή τους μετά το μυστήριο για μια βόλτα με άμαξα στην πόλη, ανακοίνωσε σήμερα το Ανάκτορο του Κένσινγκτον.



Σερβία: Πριγκιπικός γάμος με άρωμα... Ελλάδας! Οι Έλληνες εφοπλιστές που είναι καλεσμένοι

Πριγκιπικός γάμος με άρωμα Ελλάδας θα γίνει αύριο, Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στο Βελιγράδι.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος Καραγεώργεβιτς (γιος του πρίγκιπα Αλεξάνδρου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Μαρία ντα Γκλόρια της Ορλεάνης) θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ντανίκα Μαρίνκοβιτς στον καθεδρικό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.