Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024 -

Premier League



Πάει για το «μπαμ» με Μαρσιάλ η ΑΕΚ

H AEK εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση φορ, ενώ μετά τον Φοφανά ακόμη ένα όνομα έχει προκύψει για την Ένωση.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό του Γάλλου, Αντονί Μαρσιάλ, ένα πολύ μεγάλο όνομα που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Η «μητέρα των μαχών» ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Premier League για τις 115 κατηγορίες για οικονομικές παραβάσεις, πλησιάζει

Η μεγαλύτερη νομική «μάχη» στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου πλησιάζει καθώς όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Μάντσεστερ Σίτι και η Premier League συμφώνησαν να παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους «πολίτες» για παραβίαση των οικονομικών κανονισμών της λίγκας σε ανεξάρτητη επιτροπή στα τέλη του 2024.



Και σύλλογοι της Premier League μπλεγμένοι στο σκάνδαλο παιδεραστίας

Επιχείρηση-μαμούθ διεξάγει από χθες η βρετανική αστυνομία μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους που χρονολογούνται από την δεκαετία του 1970. 



Στην κορυφή της Premier League η 'Αρσεναλ

Το 2016 βρίσκει την Άρσεναλ μόνη στην κορυφή της Premier League μετά το «κυρίως πιάτο» της 20ής αγωνιστικής («αυλαία» του δεύτερου γύρου) της Premier League.
Οι «κανονιέρηδες» κατέβαλλαν δύσκολα την αντίσταση της Νιουκάστλ στο «Εμιρέιτς» με 1-0, την ίδια ώρα που η μέχρι τότε «συγκάτοικός» τους στην κορυφή, Λέστερ, παραχωρούσε «λευκή» ισοπαλία στη Μπόρνμουθ (0-0).