Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

πραξη



Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα "Ήταν δίκαιο έγινε πράξη"

Ένα νέο βίντεο  με τίτλο «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» ανέβηκε στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο YouTube.



Βούτσης: Ο ελληνικός λαός αποδοκιμάζει κάθε πράξη τρομοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της ελληνικής εθνικής αντιπροσωπείας και προσωπικά του ιδίου στην πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Ισπανίας (Congreso de los Diputados), κυρία Αna Pastor, για τη χθεσινή πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Η δήλωση του κ. Βούτση έχει ως εξής:



Υπουργείο Δικαιοσύνης: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πράξη, όσα άλλοι, 40 χρόνια, μόνο διακήρυσσαν

Στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία δυο χρόνια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού αναφέρεται σε ανακοίνωση του το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επισημαίνοντας πως «είναι επιτακτική η ανάγκη να αναγνωρίσουμε έγκαιρα τις νέες προκλήσεις και να θωρακίσουμε θεσμικά ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα».



ΠΑΣΟΚ: Ελπίζουμε η επιστολή Τσακαλώτου να μην είναι μια ακόμη πράξη ντροπής για την Ελλάδα

Να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με την επιστολή Τσακαλώτου, καλεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, σε ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι σε αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχει μυστική διπλωματία και καταλήγει: «Ελπίζουμε η επιστολή του υπουργείου Οικονομικών να μην είναι μια ακόμη πράξη ντροπής για την Ελλάδα.



Λαφαζάνης: "Πράξη πρωτοφανούς αυθαιρεσίας" η απαγόρευση των συγκεντρώσεων

"Πράξη πρωτοφανούς αυθαιρεσίας" χαρακτηρίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.



Λεβέντης: Η δημοκρατία είναι στα χαρτιά και όχι στην πράξη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε οτι η δημοκρατία είναι στα χαρτιά και όχι στην πράξη, τονίζοντας πως ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο περιθώριο.

Όπως είπε, επιστήμονες, εργαζόμενοι, άνεργοι, είναι όλοι στα κάγκελα και υπογράμμισε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των νέων αναχωρεί στο εξωτερικό για να βρει δουλειά.