Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

πρασινο φως



Πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο στην έκδοση 28χρoνης Μολδαβής θύμα trafficking

Ο 'Αρειος Πάγος τάχθηκε υπέρ της έκδοσης 28χρόνης Μολδαβής στη χώρα της, παρότι έχει χαρακτηριστεί επίσημα από τις εισαγγελικές αρχές ως θύμα trafficking και με τις αποκαλύψεις της συνέβαλε στην εξάρθρωση «διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στη σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών».



Πράσινο φως στην εξαγορά της Time Warner από την AT&T

Το πράσινο φως στην αγορά της Time Warner από την AT&T άναψαν οι εποπτικές αρχές των ΗΠΑ,προλειαίνοντας το έδαφος για μία από τις μεγαλύτερες συναλλαγές της τελευταίας δεκαετίας.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε προσφύγει εναντίον της εξαγοράς, ύψους 85,4 δισ. δολαρίων, ισχυριζόμενο πως θα πλήξει τους καταναλωτές και τον ανταγωνισμό.



Πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης

Την έγκριση της δόσης των 6,7 δισ. για την Ελλάδα και την εκταμίευση των 5,7 δισ., εξ αυτών, θα εξετάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ESM.



ΗΠΑ: Πράσινο φως στις καταρρίψεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Το πράσινο φως στην κατάρριψη ιδιωτικών και εμπορικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα οποία ενδέχεται να θέτουν σε κίνδυνο την εναέρια ασφάλεια των ΗΠΑ, άναψε το αμερικανικό Πεντάγωνο, με εντολή του προς 130 στρατιωτικές βάσεις.



Πράσινο φως από Εισαγγελέα να μπουν τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο

Το πράσινο φως έδωσε ο Εισαγγελέας να εισχωρήσουν τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο και να συλλάβουν νεαρούς που βανδαλίζουν αντικείμενα του Πανεπιστήμιου. 



«Πράσινο φως» από την Εθνική Τράπεζα για την καταβολή 2 μισθών στους εργαζόμενους του Mega

Θετική είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση από την Εθνική τράπεζα για την αποδέσμευση ποσού 2,5 εκάτ. ευρώ προκειμένου να πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων τους οι εργαζόμενοι του Mega. 

Σημειώνεται ότι το πράσινο φως για την αποδέσμευση αυτού του ποσού από τους λογαριασμούς του καναλιού είχαν δώσει η Alpha, η Πειραιώς και η Eurobank.