Tούρτα με πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη!
18
Σεπτεμβρίου
2017
- 15:18
Τελευταία τροποποίηση στις 18 Σεπτεμβρίου, 2017 - 15:21
Για το παντεσπάνι θα χρειαστείτε
78 γρ. μαλακό αλεύρι
36 γρ. άγλυκη σκόνη κακάο
1 πρέζα αλάτι
3 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
4 ασπράδια από μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
3 κ.σ. ηλιέλαιο
165 γρ. stevia
1 πρέζα κρεμόριο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για την γέμιση θα χρειαστείτε