Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

πραγματικά πυρά



Τουρκική άσκηση με πραγματικά πυρά στην καρδιά του Αιγαίου

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση ΑποστολάκηΑκάρ στις Βρυξέλλες και το αίτημα σε έντονο ύφος του ΑΓΕΕΘΑ να σταματήσει η Τουρκία την παραβατική συμπεριφορά και τις προκλήσεις δε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία απάντησε με NAVTEX με πραγματικά πυρά στο κεντρικό Αιγαίο στις 28-30 Μαΐου και στις 11 Ιουνίου.



Εξω από την Μύκονο έφτασαν τουρκικά πολεμικά πλοία - Εκαναν ασκήσεις με πραγματικά πυρά

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της αποδοχής εκ μέρους του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά της πρότασης του Τούρκου ομόλογου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου να επισκεφθεί την Άγκυρα στις 24 Οκτωβρίου, η Τουρκία κατ'αρχήν έστειλε σήμερα τον στόλο της στο κεντρικό Αιγαίο για ασκήσεις και εν συνεχεία εξέδωσε νέες NAVTEX για επιχειρήσεις στο Αρχιπέλαγος από τον βορρά μέχρι νοτιοανατολικά



Δεν σταματούν να προκαλούν οι Τούρκοι-Άσκηση με πραγματικά πυρά στο Αιγαίο

Aπό την Δευτέρα και έως το τέλος Ιουλίου το τουρκικός στόλος θα πραγματοποιεί στρατιωτική άσκηση στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκύρου και Ψαρών με πραγματικά πυρά.



Προκαλεί η Τουρκία: Κάνει άσκηση με πραγματικά πυρά δυτικά της Λέσβου!

Την ώρα που οι κάτοικοι της Λέσβου προσπαθούν στην κυριολεξία να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά τον χθεσινό καταστροφικό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ, η Τουρκία προκαλεί, εκδίδοντας navtex με την οποία ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιήσει άσκηση με πραγματικά πυρά δυτικά του νησιού. 

Η  NAVTEX



Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση με πραγματικά πυρά στη Σούδα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στελέχη του Ναυστάθμου Κρήτης αντιμετώπισαν με πραγματικά πυρά την "απόπειρα ενός στόχου" να πλησιάσει στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης στη Σούδα.

 



Τουρκικές προκλήσεις χωρίς προηγούμενο - Ασκήσεις με πραγματικά πυρά μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ

Ασκήσεις με πραγματικά πυρά σε περιοχές που περιλαμβάνουν τα οικόπεδα 1, 6 και 7, στην κυπριακή AOΖ, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο η Τουρκία, η οποία εξέδωσε παράνομες Navtex.