Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 -

Πόρτο



Europa League: Αυτοί είναι οι 8 αντίπαλοι του Ολυμπιακού – Aνάμεσά τους Πόρτο και Λυών

Απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, όπως προέκυψε στη σημερινή κλήρωση για τη League Phase του Europa League.

Οι κάτοχοι του Conference League θα αντιμετωπίσει τους: Ρέιντζερς (εντός), Πόρτο (εκτός), Μπράγκα (εντός), Λυόν (εκτός), Καραμπάκ (εντός), Μάλμε (εκτός), Τβέντε (εντός), Στεάουα (εκτός).



Τον Φραν Ναβάρο της Πόρτο έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός για την επίθεσή του

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, καθώς με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς αλλά και με την απουσία του Ελ Κααμπί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής η γραμμή κρούσης του αποδυναμώνεται.



Champions League: Στους ομίλους η Πόρτο, «λαχτάρισε» η Σέλτικ

Μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Champions Leagueπήρε η Πόρτο εις βάρος της Ρόμα, ενώ το «εισιτήριο» εξασφάλισε και η Σέλτικ, έστω και με δύσκολο τρόπο στο Ισραήλ.



Champions League: Προβάδισμα για τους ομίλους Μονακό και Ρόμα

Ρόμα και Πόρτο πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η ιταλική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Ντραγκάο» από την Πόρτο, ενώ οι Μονεγάσκοι άλωσαν το «Μαδριγάλ» επικρατώντας της Βιγιαρεάλ με 2-1.



Οι Πορτογάλοι επιμένουν για Σίλβα και Πόρτο

Ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να είναι προβληματισμένος με την ύπαρξη ρήτρας με την Σπόρτινγκ, που τον εμποδίζει να καθίσει στον πάγκο της Μπενφίκα ή της Πόρτο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ενώ ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία για να γίνει πρωταθλητής.



Υπέγραψε και πρόβαρε τα ερυθρόλευκα ο Ερνάνι

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη... βούλα ο Ερνάνι, ο οποίος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» και στη συνέχεια... πρόβαρε τη φανέλα της νέας του ομάδας.

«Ερνάνι καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!», ήταν το μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook.