Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

πορεία διαμαρτυρίας



Πορεία διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ - Έκαψαν σημαία

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης Παλαιστίνιοι πρόσφυγες και οργανώσεις που στηρίζουν τα αιτήματα του παλαιστινιακού λαού.



Συγκέντρωση και πορεία για τη Μακεδονία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018.

Το ραντεβού δίνεται στις 19:00, στην πλατεία Λευκού Πύργου.



Τι λέει το Ισραήλ για την "Πορεία Διαμαρτυρίας" που διοργανώνει η Χαμάς στις 30 Μαρτίου

Τις θέσεις του αναφορικά με την "Πορεία Διαμαρτυρίας" που διοργανώνει η Χαμάς στα σύνορα στη στις 30 Μαρτίου, έκανε γνωστές το Ισραήλ. 



Κεμέροβο:Πορεία διαμαρτυρίας και οδύνης για την φονική πυρκαγιά - Υπόνοιες για συγκάλυψη [ΦΩΤΟ]

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτοικοι του Κεμέροβο, όπου ξέσπασε φονική πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο και κόστισε τη ζωή σε 64 ανθρώπους.

Περίπου 2.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Κεμέροβο, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Sputnik.



Πορεία διαμαρτυρίας στο υπ. Παιδείας για το μάθημα των θρησκευτικών

Δεκάδες μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεολόγων, θεολογικών οργανώσεων και πιστών πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία.



Διαμαρτυρία και στην Αθήνα για την Ανεξαρτησία της Καταλονίας

Στο ανοιχτό κάλεσμα που είχε απευθύνει η ΛΑΕ στους πολίτες για να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την Καταλονία η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες κόσμου.