Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ποινική δίωξη



Ποινική δίωξη για τους 10 συλληφθέντες για τρομοκρατία

Ποινική δίωξη σε βάρος των 10 συλληφθέντων (4 κρατούμενοι φυλακών και 6 συλληφθέντες) για την οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης» ασκήθηκε κατά περίπτωση για 6 κακουργήματα και 5 πλημμελήματα.



Ποινική δίωξη για κακούργημα στον YouTuber «Hayate» – «Δεν είναι άτομα με νοητική υστέρηση» λέει ο 35χρονος

Ο 35χρονος YouTuber «Hayate» ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του καθώς κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με νοητική υστέρηση και να προέβαλλε έναντι συνδρομής τα βίντεο σε λογαριασμούς του στο Διαδίκτυο.

Εις βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:



Θεσσαλονίκη: Σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς παραπέμφθηκε ο γιατρός με το φακελάκι

Σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, που συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας, με την κατηγορία ότι εισέπραξε «φακελάκι» με 1.000 ευρώ από γυναίκα ασθενή του.



Νέες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

Νέες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.



Ποινική δίωξη σε δήμαρχο της Φθιώτιδας που φέρεται να έριξε φόλες σε αδέσποτα

Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δημάρχου της Φθιώτιδας, καθώς φέρεται ότι έριξε φόλες σε σκύλους, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ιερέας.



"Ζητώ ποινική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής για εσχάτη προδοσία"

Την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον του χρυσαυγίτη βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, αλλά και του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, ζήτησε με παρέμβασή του από τη Βουλή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές παραλήρημα με προτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον ίδιο.