Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

ΠΟΕ-ΟΤΑ



Έληξε η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ- Αρχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών

Να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους με τη μορφή που είχαν έως τώρα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους δήμους. Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ- ΟΤΑ. Τις επόμενες ώρες θα αρχίσει κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών. 



ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνεχίζουμε την απεργία! Η τροπολογία της κυβέρνησης φέρνει απολύσεις

"Συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό, όμως οι κάποιες βελτιωμένες προτάσεις που έγιναν από την κυβέρνηση δεν λύνουν το πρόβλημα διότι πιστεύουμε ότι η τροπολογία που κατεβάζει η κυβέρνηση θα έχει απολύσεις", ανέφερε πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Νίκος Τράκας.

 



Καρέ - καρέ η στιγμή της έντασης έξω από το Μαξίμου - ΦΩΤΟ

Ενταση σημειώθηκε νωρίτερα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 



ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ο Σκουρλέτης ανέλαβε την απόλυση 10.000 συμβασιούχων

"Έπεσαν οι μάσκες! Ο Πάνος Σκουρλέτης εφαρμόζοντας τις εντολές των δανειστών ανέλαβε την απόλυση 10.000 Συμβασιούχων" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

 



Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ο Σκουρλέτης μας αποκάλεσε μαϊντανούς

«Σήμερα οι μάσκες έπεσαν. Αφού ο υπουργός Εσωτερικών μας αποκάλεσε μαϊντανούς των καναλιών και των ΜΜΕ, μέσα σε 5 λεπτά είχε άποψη για την πρόταση που καταθέτει η ομοσπονδία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.



Άκαρπη η συνάντηση Σκουρλέτη με ΠΟΕ-ΟΤΑ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σκουρλέτη με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ .

Κατα την διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός παρουσίασε στους εργαζόμενους τη νομοθετική ρύθμιση που πρόκειται να κατατεθεί τη Δευτέρα, για τους συμβασιούχους, έτσι όπως αυτή συμφωνήθηκε στη σύσκεψη του Σαββάτου στο Μαξίμου.