Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

ποδοσφαιρικη



Συγκλονίζει το βίντεο από τα αποδυτήρια της ξεκληρισμένης Σαπεκοένσε (Βίντεο)

Με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο, η ξεκληρισμένη, από την ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, Σαπεκοένσε, «ευχαρίστησε» όλους τους συλλόγους της Βραζιλίας για τη συμπαράσταση.

Στα άδεια αποδυτήριά της, κρέμασε τις φανέλες με τις υπογραφές των παικτών από όλες τις βραζιλιάνικες ομάδες, σημειώνοντας:



Εχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα, πέφτουμε – Η σπαρακτική έκκληση του πιλότου

Τις δραματικές στιγμές τρόμου που έζησαν τα αδικοχαμένα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας αποκαλύπτουν δύο από τους λιγοστούς επιζήσαντες της μοιραίας πτήσης.



Μέντιουμ είχε προβλέψει την τραγωδία με την ποδοσφαιρική ομάδα! (Βίντεο)

Πάνω στο πένθος τους για την αεροπορική τραγωδία οι Βραζιλιάνοι θυμήθηκαν την πρόβλεψη ενός μέντιουμ! Ο Καρλίνιος πριν από οκτώ μήνες είχε προβλέψει ότι: «Μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα θα σκοτωθεί σε δυστύχημα αεροπλάνου».



Τραγωδία στην Κολομβία: 76 νεκροί από συντριβή αεροπλάνου - Στους επιβαίνοντες ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα (Συγκλονιστικές φωτογραφίες)

Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Κολομβία.

Aεροσκάφος της πτήσης 2933 με 81 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένης και της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Chapecoense Real, συνετρίβη στην κεντρική Κολομβία.   



Το Χάρβαρντ απέσυρε την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου εξαιτίας σεξιστικών σχολίων των παικτών

Δραστικά μέτρα αποφάσισε να πάρει η διοίκηση του Χάρβαρντ για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των σεξιστικών σχολίων που κάνουν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου για τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια οι παίκτες βαθμολογούν τις πρωτοετείς φοιτήτριες όχι με βάση τις επιδόσεις τους στο γήπεδο, αλλά κρίνοντας την εμφάνισή τους.



Τραγωδία στο Μεξικό με ποδοσφαιρική ομάδα – 20 νεκροί σε τροχαίο (Φωτό)

Το Μεξικό θρηνεί το θάνατο 20 ανθρώπων όταν το πούλμαν, το οποίο μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα στην πόλη Βερακρούζ, έπεσε σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων.