Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πόδια



Αυτά είναι τα συμπτώματα της ρήξης μηνίσκου

Η ρήξη μηνίσκου ως επί το πλείστον είναι αποτέλεσμα ενός τραυματισμού, λόγω ισχυρής περιστροφής ή υπερέκτασης της άρθρωσης του γόνατος.



Το σύμπτωμα του παγκρεατικού καρκίνου που εμφανίζεται στα πόδια

Το πάγκρεας αποτελεί ένα από τα μέρη του σώματος που προσβάλλεται συχνότερα από καρκίνο, σύμφωνα με τους ειδικούς. 



Σεβδικάλης: «Με χτύπησε τρένο και έχασα και τα δύο μου πόδια – Πλήρωσα και αποζημίωση»

Ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε πως έγινε το σοκαριστικό ατύχημα με το τρένο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του τα πόδια. 



Αν αισθανθείτε έτσι τα πόδια σας τότε μπορεί να έχετε πρόβλημα στην καρδιά

Αν και τα καρδιακά επεισόδια μπορεί να έχουν τη φήμη ότι εκδηλώνονται πάντα ξαφνικά, τυχαία και δεν προλαμβάνονται, αυτό δεν είναι απόλυτα αλήθεια.

Τα καρδιακά επεισόδια είναι συνήθως αποτέλεσμα χρόνιων καρδιακών παθήσεων, που αναπτύσσονται αργά με την πάροδο του χρόνου. Οι πιθανότητες, όμως, να πάθετε ένα μειώνονται με έγκαιρες παρεμβάσεις.



Νύχι που σας μπαίνει στο δέρμα: Δείτε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον πόνο

Ένα νύχι του ποδιού που αναπτύσσεται ανώμαλα και μπαίνει μέσα στο δέρμα, μπορεί να είναι κάτι πολύ κουραστικό και επώδυνο.

Το νύχι που “γυρίζει προς τα μέσα” είναι μια μόνιμη ενόχληση που μπορεί να προκαλέσει μόλυνση, πύον και σημαντικό πρόβλημα στο περπάτημα, στο τρέξιμο και στην επιλογή ενός παπουτσιού που θα σας ανακουφίσει.



Μύκητες στα νύχια χεριών και ποδιών: Οι 8 κανόνες πρόληψης

Στην ονυχομυκητίαση, τα δερματόφυτα, τα οποία σχετίζονται με τους μύκητες του γένους Trichophyton, Epidermophyton και Microsporum, είναι οι πλέον συχνοί τύποι των μυκήτων της πάθησης και ευθύνονται για το 90% των λοιμώξεων των νυχιών.