Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 -
Μέτριο

24 °C

Σήμερα, 25. Σεπτεμβρίου 2018

ΠλημμύραΠλημμύρισε η Δυτική Φθιώτιδα

Η δυνατή νεροποντή που έπληξε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιουλίου, περιοχές της Λαμίας και τη Δυτικής Φθιώτιδας είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές, όπως στη Στύρφακα που η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο μέσα στο χωριό.ΣΟΚ: Πολίτες «κολυμπούν» στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία»

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media από τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία» δείχνει την τραγική κατάσταση μετά την σφοδρή νεροποντή στην Αττική.

Η φωτογραφία, δείχνει τον πλημμυρισμένο δρόμο στον προαύλιο χώρο στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και δύο πολίτες ουσιαστικά να κολυμπούν στο πλημμυρισμένο δρόμο, αφού τα νερά έχουν φτάσει μέχρι το κεφάλι τους.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εκκενώνεται ο σταθμός Πανόρμου και Νομισματοκοπείο - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Εκκενώνεται ο σταθμός του μετρό στην Πανόρμου και Νομισματοκοπείο.

Στο Νομισματοκοπείο, ο σταθμός έκλεισε λόγω των διακοπών ρεύματος, ενώ στην Πανόρμου υπήρξε συσσώρευση υδάτων και στις δύο αποβάθρες.

Δείξτε μεγάλη προσοχή.

Υπάρχουν και κλειστοί δρόμοι.Πρώτα γλίτωσε από τη φωτιά και μετά από την πλημμύρα!

Γλίτωσε από τη φωτιά, γλίτωσε και από την πλημμύρα. Ο ίδιος άνθρωπος, σε λίγες μέρες, είδε την τύχη να του χαμογελά πλατιά.Τεράστια ζημιά στο Μαρούσι ακόμη αυτοκίνητα μαζεύουν

Μεγάλα ήταν τα προβλήματα, κυρίως στο Μαρούσι και την Κηφισιά, από την ξαφνική κακοκαιρία, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η Πυροσβεστική δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς από σπίτια και αυτοκίνητα σε δρόμους και σε πάρκινγκ, ενώ σαν από θαύμα δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα ή τραυματισμοί.