Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πληγές



Μοζαμβίκη και Ζιμπάμπουε μετρούν τις πληγές τους

Τουλάχιστον 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Ζιμπάμπουε από το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Ιντάι και ακόμα 217 αγνοούνται, όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία Μετανάστευσης του ΟΗΕ.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και οι αρχές επιβεβαιώνουν πως χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.



Τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις του μελιού

Το μέλι θεωρείται θαυματουργό στον τομέα της υγείας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους στη μαγειρική.

Δείτε μερικές εναλλακτικές χρήσεις του μελιού στην καθημερινότητά σας.



"Επίθεση γοητείας" και "παλιές βασιλικές πληγές" το ταξίδι του Κάρολου στην Ελλάδα

Για «επίθεση γοητείας» και "παλιές βασιλικές πληγές" κάνει λόγο ο Guardian σε σημερινό του δημοσίευμα σχετικό με την επίσκεψη του πρίγκιπα Κάρολου στην Ελλάδα.



Οι πέντε πληγές του Ιησού δεν είναι λόγια αλλά φοβερή πραγματικότητα!

Μου γράφεις, ότι άκουσες από ηλικιωμένες γυναίκες κάποιο παραμύθι για τις πέντε πληγές του Ιησού, και ρωτάς που βρέθηκε αυτό το παραμύθι;Αχ, κόρη, διάβασε την Καινή Διαθήκη!



Τρεις πολύ απλοί τρόποι για να επουλώσετε πληγές και κοψίματα

Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τα μικροατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το φαρμακείο της Φύσης είναι πάντα εκεί για τη φυσική επούλωση της πληγής.

Δείτε μερικά γιατροσόφια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε...

1. Έλαιο λεβάντας



Το Τέξας θα χρειαστεί πάνω από 125 δισ. δολάρια για να επουλώσει τις πληγές του

Το Τέξας μπορεί να χρειαστεί κρατική οικονομική ενίσχυση μεγαλύτερη από 125 δισ. δολάρια (105 δισ. ευρώ) από την αμερικανική κυβέρνηση, καθώς ανακάμπτει από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, είπε χθες ο κυβερνήτης της πολιτείας Γκρεγκ Άμποτ.