Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

πλευρό



Πάνω από 200 νέοι επιστήμονες στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη

Το παρών έδωσαν πάνω από 200 νέοι επιστήμονες από το λεκανοπέδιο της Αττικής οι οποίοι και αποτελούν το στενό πυρήνα του ευρωβουλευτή με την ΕΛΙΑ στη μάχη που εκείνος δίνει για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.



Επίθεση στο Λονδίνο: Η Εθνική Αγγλίας στο πλευρό των θυμάτων

Την απόδοση τιμών προς τα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο και τους συγγενείς τους, αποφάσισαν η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας.



Στο πλευρό της Ελλάδας η Σύνοδος της Λισαβόνας

Με σαφήνεια διατυπώθηκε η καθαρή στήριξη της Συνόδου της Λισαβόνας στις ελληνικές θέσεις, όπως προέκυψε από τις εργασίες και την κοινή διακήρυξη της διάσκεψης των 7 χωρών (Ελλάδα, Κύπρος, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα).
 
Η ελληνική πλευρά εκφράζει την ικανοποίηση της για τα αποτελέσματα, για μια σειρά από λόγους:
 



Ο Τσίπρας στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος

Στο γήπεδο Καραΐσκάκη για τον αγώνα της Ελλάδας με την Βοσνία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το γραφείο του Πρωθυπουργού ενημέρωσε αργά το απόγευμα την ΕΠΟ ότι στον αποψινό (21:45) αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, για την τέταρτη αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα δώσει το «παρών» και ο Αλέξης Τσίπρας.



Γεροβασίλη: Στόχος ένα Δημόσιο που θα στέκεται στο πλευρό του πολίτη

Η κυβέρνηση έχει στοχευμένη πολιτική, είπε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, παραλαμβάνοντας το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, έκανε αναφορά στα κακώς κείμενα του παρελθόντος και τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν, δημιουργώντας ένα γραφειοκρατικό δημόσιο, μακριά από την εξυπηρέτηση του πολίτη.



Ενα χωριό στο πλευρό δύο νέων που ακρωτηριάστηκαν σε τροχαίο

Στο πλευρό δύο νέων παιδιών στα οποία, ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι, βρίσκεται ένα χωριό στη Χαλκιδική που προσπαθεί να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες αποκατάστασης της υγείας τους.