Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πλαστα εγγραφα



Συνελήφθη 51χρονος αλλοδαπός στον Άγιο Παντελεήμονα που διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, το βράδυ της Δευτέρας (4/12) συνέλαβαν στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, έναν 51χρονο αλλοδαπό για πλαστογραφία.



Γλυφάδα - Ελληνικό: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πλαστογράφησης εγγράφων και διακίνησης μεταναστών

Δύο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για τη δημιουργία πλαστών εγγράφων, εντοπίστηκαν σε οικία στο Ελληνικό και σε καφέ - εστιατόριο στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.



Σάμος: Στους 9 οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση έκδοσης πλαστών γνωματεύσεων

Εννέα άτομα πλέον κατηγορούνται για την υπόθεση της έκδοσης πλαστών ή ψευδών ιατρικών γνωματεύσεων, παρέχοντας πιστοποίηση ευαλωτότητας σε αιτούντες άσυλο. Με τα πιστοποιητικά, οι αιτούντες άσυλο μπορούσαν να μετακινηθούν από τη Σάμο στην ενδοχώρα. 



Αεροδρόμιο Ηρακλείου : Συλλήψεις για πλαστά έγγραφα

«Μπαράζ» συλλήψεων πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για πλαστογραφία εγγράφων.

 



Ηράκλειο: Με πλαστά έγγραφα πιάστηκαν έπτα άτομα στο αεροδρόμιο

Συνολικά επτά άνδρες ηλικίας από 26 έως 36 ετών πιάστηκαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» για πλαστογραφία πιστοποιητικών.



1.000 συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στα αεροδρόμια της Κρήτης

Με προορισμό τις χώρες της Ευρώπης επιχείρησαν να φύγουν με πλαστά έγγραφα από τη χώρα μας το τελευταίο 8μηνο εκατοντάδες αλλοδαποί, οι οποίοι πιάστηκαν στα αεροδρόμιο της Κρήτης, οι περισσότεροι από χώρες της Αφρικής και της Ασίας.