Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

πλαστά



Χειροπέδες σε έξι που προμήθευαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών στην Αθήνα, που προμήθευαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, υπηκόους τρίτων χωρών έναντι χρηματικής αμοιβής, προχώρησαν στελέχη της ασφάλειας του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων και της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου.



3ετής φυλάκιση με αναστολή στην καθαρίστρια που είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην καθαρίστρια Δημήτρα Κλιάφα που είχε πλαστογραφήσει την ημερομηνία στο απολυτήριο Δημοτικού ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία διαγωνιστική ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό.



Λαμία: Ζητούσαν επίδομα αναπηρίας με πλαστές σφραγίδες

Βεβαιώσεις αναπηρίας από αρμόδια ιατρική επιτροπή επιδίωξαν να πάρουν μία 42χρονη και τα παιδιά της στη Λαμία, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα του τοπικού Γενικού Νοσοκομείου με πλαστές υπογραφές γιατρών και σφραγίδες οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται πια!



Τρεις συλλήψεις στην Πάτρα για πλαστά έγγραφα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, αλλοδαπής καταγωγής, προχώρησαν την Τρίτη άνδρες του λιμενικού σώματος, στο λιμάνι της Πάτρας.

Και οι τρεις βρίσκονταν στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, αναμένοντας την επιβίβαση σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.



Έστειλαν με κούριερ πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Εκατοντάδες παραχαραγμένα χαρτονομίσματα επιχείρησαν να διακινήσουν μεταξύ τους οι δύο γυναίκες, 21χρονη και 28χρονη, που συνελήφθησαν, χθες και προχθές σε Μύκονο και Σαντορίνη αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



EUIPO: Τα πλαστά προϊόντα «καίνε» το 12,3% της αγοράς

Νοθευμένα ποτά, παραποιημένα φάρμακα και καλλυντικά και μαϊμού κινητά και ρούχα «κλέβουν» το 12,3% του συνολικού τζίρου στους συγκεκριμένους κλάδους, στερώντας την αγορά από τουλάχιστον 15.356 θέσεις εργασίας κάθε χρόνο.