Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πλάνα



Σοκάρουν τα εναέρια πλάνα της πυρκαγιάς που απαθανάτισε Τούρκος δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος Murat Sarica πετούσε χθες με αεροπλάνο πάνω από την Ανατολική Αττική και δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο από την πυρκαγιά.

Όπως έγραψε: « Εικόνα από ψηλά από τη γιγάντια φωτιά στην Ελλάδα. Η πυρκαγιά κινείται προς τα σπίτια» προσθέτοντας το hashtag #Πυρκαγιά, στα ελληνικά. 



Δείτε πλάνα από το ελικόπτερο της αστυνομίας

Το συλλαλητήριο κατέγραψε η κάμερα του ελικοπτέρου της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με τις συνιστώσες και το τοπογραφικό διάγραμμα μπορούσε να έχει τον έλεγχο και την γνώση του κόσμου που παραβρέθηκε.

 



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παίζει στο Τατουάζ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε τα γυρίσματα στο Τατουάζ και πολύ σύντομα θα τον δούμε στις οθόνες μας, στο πρώτο του βήμα στην υποκριτική. Ο Ντάνος αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο επαγγελματισμό τη νέα του επαγγελματική επιλογή και όλοι μιλούν για τη σοβαρότητα που επιδεικνύει.



Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τα πλάνα καταστροφής μετά τον σεισμό της Αθήνας

Σε «ανθρώπινο λάθος» αποδίδει ο ΣΚΑΪ τα χθεσινοβραδινά πλάνα με γκρεμισμένα κτίρια που έδειξε στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων που μετέδωσε για τον σεισμό στην Αθήνα.



Survivor 2: Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από τις audition!

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται ο ΣΚΑΪ για τον νέο κύκλο του Survivor, έχοντας βάλει στοίχημα να βρει τους παίκτες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Τα castings, λοιπόν, καλά κρατούν, με την κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» να έχει τα πρώτα πλάνα από τα δοκιμαστικά των υποψηφίων παικτών του Survivor 2.



Το ξέσπασμα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τη σειρά με τα άσεμνα πλάνα

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σκηνές από τη νέα σειρά του Netflix με τον τίτλο «Suburra», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.