Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Πιτέλα



Πιτέλα: Ο Σόιμπλε παραμένει πρόβλημα για την Ευρώπη

Σφοδρές αντιδράσεις στους κόλπους της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών & Δημοκρατών προκάλεσε η στάση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ευρωομάδας (Eurogroup) στις Βρυξέλλες.



Τα "πρέπει" της Ελλάδας στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας σύμφωνα με τον Πιτέλα

Υπέρ των δικαιωμάτων της Ελλάδας στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων αλλά και με σαφείς αιχμές κατά του ΔΝΤ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Τζιάνι Πιτέλα.



Ανακήρυξη Πιτέλα σε επίτιμο δημότη Αθηναίων

Τελετή ανακήρυξης του Ιταλού ευρωβουλευτή και προέδρου της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζ. Πιτέλα σε Επίτιμο Δημότη της Πόλης των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην αίθουσα τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου.
 


Πιτέλα: Δεν μπορεί ο Σόιμπλε να κρατά σε ομηρία την Ελλάδα

Καταδικάζει τη στρατηγική του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα o επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλα.



Πιτέλα: Ο Σόιμπλε παίζει με τη φωτιά όταν πρόκειται για την Ελλάδα

Συνέντευξη με τον επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα δημοσιεύει η εφημερίδα Tagesspiegel.



Ευρωκοινοβούλιο: Ταγιάνι και Πιτέλα στον τρίτο γύρο εκλογής προέδρου

Κανένας υποψήφιος δεν κέρδισε την απαιτούμενη απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων (346) στον πρώτο και δεύτερο γύρο της μυστικής ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου του ΕΚ την Τρίτη 17/1/2017.