Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 -

pink floyd



Ρότζερ Γουότερς: Ο ελεύθερος πλέον Τζούλιαν Ασάνζ θα μπορέσει μια μέρα να αρχίσει εκ νέου το έργο του στο WikiLeaks

Ο μουσικός και ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς ευελπιστεί ότι ο ελεύθερος πλέον Τζούλιαν Ασάνζ θα μπορέσει μια μέρα να αρχίσει εκ νέου το έργο του στο WikiLeaks αν το επιθυμεί και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του ιστότοπου του.



Ο Ρότζερ Γουότερς αποκαλεί τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Ζαΐχ Μπολσονάρου «νεοφασίστες»

Ο Ρότζερ Γουότερς, άλλοτε η ψυχή του μουσικού συγκροτήματος Pink Floyd, προέτρεψε την Παρασκευή τους πολίτες να «μην ψηφίζουν νεοφασίστες», όπως είναι κατ' αυτόν ο εκλεγμένος πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, ή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μοντεβιδέο.



Παντρεύτηκε στη Ρόδο η κόρη του Ντέιβιντ Γκίλμουρ των Pink Floyd

Ένας εντυπωσιακός γάμος έγινε το περασμένο Σάββατο στη Λίνδο της Ρόδου με έντονο εγγλέζικο χρώμα και πολλούς προσκεκλημένους .Η 36χρονη Σάρα Γκίλμουρ, κόρη του Ντέιβιντ Γκίλμουρ διάσημου Άγγλου κιθαρίστα και τραγουδιστή των Πινκ Φλόυντ, παντρεύτηκε τον 37χρονο αγαπημένο της Γκας Ρόμπερτσον.



Pink Floyd: Ιστορική επανένωση με ακτιβιστικό σκοπό

Με στόχο να υποστηρίξουν τις γυναίκες που επέβαιναν στο «Πλοίο των Γυναικών για τη Γάζα», το οποίο παρεμποδίστηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις, ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας, επανενώνονται τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd.