Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

Πηλιο



Πήλιο: Κατέρρευσε δρόμος σε πάρκινγκ στις Μηλιές και εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα τουριστών

Μετά την κατάρρευση του δρόμου που οδηγεί στο πάρκινγκ τουρίστες που θέλησαν να περάσουν εκεί τον Δεκαπενταύγουστου έχουν μείνει εγκλωβισμένοι στις Μηλιές Πηλίου.



Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία του Πηλίου – Υπέστη ανακοπή ενώ κολυμπούσε

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ένας 70χρονος άνδρας το πρωί της Τετάρτης, ενώ κολυμπούσε στη Μηλίνα Πηλίου. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, Λουόμενοι άμεσα ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών και τη χρήση απινιδωτή ο άνδρας κατέληξε.

 



Έντονη χιονόπτωση στο Πήλιο – Στα 10 εκατοστά το χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο

Χιονίζει στο Πήλιο και στα Χάνια το χιόνι έχει φτάσει τα 5 εκατοστά, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς.



Κισσός:Το όμορφο χωριό του Πηλίου

Στο Πήλιο συναντά κανείς τα ωραιότερα χωριά. Άλλα δημοφιλή ως προορισμοί και άλλα λιγότερο γνωστά. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Κισσός. Το μικρό, μα πανέμορφο και γραφικό χωριό στο ανατολικό Πήλιο, που κλέβει την καρδιά του επισκέπτη με την πρώτη επαφή.



Το νοσταλγικό καφενείο στο Πήλιο που πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις τραπέζι

Εκεί συχνάζουν οι ντόπιοι, εκεί καταλήγουν υποχρεωτικά και οι τουρίστες, καθώς ξυπνά σε όλους γλυκιές αναμνήσεις από τα παλιά.

Για το θρυλικό πια «Άννα να ένα Μήλο» ο λόγος, το παραμυθένιο σήμα κατατεθέν στις Μηλιές Μαγνησίας που σε καλωσορίζει σε μια άλλη εποχή με ζεστά ροφήματα, πεντανόστιμα γλυκά και μια αύρα σπιτικής θαλπωρής.



Στο ανατολικό Πήλιο θα βρείτε τον επίγειο παράδεισο

Η Ζαγορά είναι το χωριό του Πηλίου που συμπυκνώνει την αυθεντική ατμόσφαιρα της περιοχής και τη γενναιόδωρη φυσική ομορφιά. Σκαρφαλωμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά του ανατολικού Πηλίου, με άπλετη θέα στο Αιγαίο, το χωριό κερδίζει τον επισκέπτη με τη μία.