Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

ΠΙΚΕ



«Πυρά» Σακίρα σε Πικέ: «Ναι, ο σύζυγος με τραβούσε προς τα κάτω – Τώρα είμαι ελεύθερη»

Η Σακίρα «έβγαλε νύχια» για τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ και κατηγόρησε ευθέως τον πρώην σύζυγό της ότι την τραβούσε προς τα κάτω. Η 47χρονη λατίνα τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο talk show του Τζίμι Φάλον και πέταξε τα «καρφιά» της για τον πρώην σύντροφό της. Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε γιατί πέρασαν πάνω από 7 χρόνια για να βγάλει νέο δίσκο, εκείνη απάντησε ότι ευθυνόταν «ο σύζυγος».



Πικέ: Θα είμαστε χαρούμενοι αν παραμείνει ο Βαλβέρδε

Το θέμα του παραμένει ανοιχτό.

 

Μέχρι τον Φεβρουαρίου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να δώσει μια απάντηση στην Μπαρτσελόνα σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του στην Βαρκελώνη. Ο «Τσινγκούρι» ναι μεν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 αλλά αυτό το +1 είναι στο χέρι του για να ενεργοποιηθεί. Και η Μπαρτσελόνα από την μεριά της πιέζει.



«Ο Πικέ αποσύρεται για να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα»

Η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα, τη Βαρκελώνη και την Καταλονία είναι δεδομένη και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίον ο Ζεράρ Πικέ δεν κάνει ιδιαίτερα θετικό «γκελ» στους υπόλοιπους Ισπανούς, κυρίως στους οπαδούς της εθνικής ομάδας της χώρας.

 



Η Σακίρα μίλησε για την μεγάλη αγάπη του Πικέ!

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την σχέση της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ. Η διάσημη τραγουδίστρια από την Κολομβία, πάντως, επέλεξε να υπερασπιστεί τον σύντροφό της, σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί, σχετικά με την θέση του Πικέ στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

 

 



Πικέ - Σακίρα: Με αυτές τις δύο αναρτήσεις βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

Χωρίζουν ή δεν χωρίζουν...Μετά τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί που ίσως τελικά δεν χωρίζουν το διάσημο ζευγάρι των Ζεράρ Πικέ και Σακίρα απαντάει στα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση τους μια υπόθεση από το παρελθόν, διασκεδάζοντας τις φήμες.



Η Shakira επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Πικέ!

Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον Ζεράρ Πικέ, φέρεται να επιβεβαίωσε η Σακίρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του cotilleo.es, η διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα (Shakira), επιβεβαίωσε σε άτομα του στενού της περιβάλλοντος ότι χώρισε με τον Πικέ (Gerard Pique).