Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Πιέρ Μοσκοβισί



Φτάνει στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισι για τη δεύτερη μεταμνημονιακή αξιολόγηση

Έρχεται την Τετάρτη (16.1.2019) ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, ο Πιερ Μοσκοβισί και θα έχει σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία ενόψει της δεύτερης μεταμνημονιακής αξιολόγησης.



Πιερ Μοσκοβισί: «Οι αγορές εμπιστεύονται και πάλι την Ελλάδα»

«Ακόμη και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων, ωστόσο έχει γίνει μεγάλη πρόοδος και υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και οι Έλληνες θα δουν τώρα ότι άξιζαν οι κόποι τους» τονίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για την οικονομική και νομισματική πολιτική, Πιερ Μοσκοβισί.



Στις 3 Ιουλίου έρχεται ο Πιερ Μοσκοβισί στην ελληνική βουλή

Ο ευρωπαίος Επίτροπος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικών επιτροπών με τίτλο «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα»

Ο ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, θα μιλήσει στην Βουλή την ερχόμενη Τρίτη, 3 Ιουλίου.



Οι επαφές του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία, Πιερ Μοσκοβισί .

 

Αυτή την ώρα ο κ. Μοσκοβισί βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο για συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ

στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.



Θετικός ο Μοσκοβισί για ελάφρυνση του χρέους - Πετά το μπαλάκι της απόφασης στη υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης

Τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης είναι αρμόδια για τη λήψη αποφάσεων σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας, τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, απαντώντας σε ανοικτή επιστολή 36 μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.



Στην Αθήνα αύριο ο Πιέρ Μοσκοβισί

Στην Αθήνα θα βρίσκεται τη Δευτέρα, ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος στις 12.30 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.