Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

πεσκόφ



Πεσκόφ: «Τα ρωσικά πυρηνικά γυμνάσια που ανακοινώθηκαν αποτελούν απάντηση στις δηλώσεις εκπροσώπων δυτικών χωρών»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, εξήγησε πως τα ρωσικά πυρηνικά γυμνάσια που ανακοινώθηκαν σήμερα αποτελούν μια απάντηση στις δηλώσεις των «εκπροσώπων δυτικών χωρών», μεταξύ άλλων του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που σχετίζονται με την πιθανή αποστολή «στρατιωτών του ΝΑΤΟ» στην Ουκρανία.



Κρεμλίνο: Η αμερικανική βοήθεια προς το Κίεβο δεν πρόκειται να αλλάξει τη μεγάλη εικόνα στο μέτωπο

Το Κρεμλίνο υποστήριξε σήμερα ότι οποιαδήποτε νέα αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία δεν πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση στο μέτωπο, όπου η Ουκρανία βρίσκεται σε δυσμενή θέση.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επισήμανε πως η αμερικανική βοήθεια θα βοηθήσει ωστόσο την αμερικανική αμυντική βιομηχανία και θα αφήσει χρεωμένη την Ουκρανία.

 



Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν και ο Σι Τζινπίνγκ σχεδιάζουν να συναντηθούν στο Πεκίνο»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σήμερα Τρίτη (9/4), ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ σχεδιάζουν να συναντηθούν.



Πεσκόφ: «Η Ρωσία και το ΝΑΤΟ βρίσκονται σήμερα σε ευθεία αντιπαράθεση»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση της Συμμαχίας, δήλωσε πως «η Ρωσία και το ΝΑΤΟ βρίσκονται σήμερα σε ευθεία αντιπαράθεση».



Πεσκόφ: «Η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (28/3) πως η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.



Πεσκόφ: «Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με τις ΗΠΑ αλλά επιδιώκουμε μια ολοκληρωμένη συζήτηση για όλα τα ζητήματα»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σήμερα Τρίτη (26/3) πως η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διάλογο με τις ΗΠΑ, αλλά επιδιώκει μια ολοκληρωμένη συζήτηση για όλα τα ζητήματα.