Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

περιττώματα



Σοκ στη Γαλλία: Άνδρας έκαιγε, έδερνε και ανάγκαζε τη σύζυγό του να τρώει τα περιττώματά του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για έναν άνδρα 33 ετών που δικάζεται από σήμερα στο δικαστήριο της περιφέρειας Ερό της Γαλλίας, για σοβαρά αδικήματα εναντίον της συζύγου του...
 


Βόμβες με περιττώματα, το νέο «όπλο» των διαδηλωτών στη Βενεζουέλα

Μπουκάλια, δοχεία και σακούλες με ούρα και κόπρανα είναι το «όπλο» που χρησιμοποίησαν οι νεαροί διαδηλωτές στη Βενεζουέλα κατά των δυνάμεων ασφαλείας που τους έπνιξαν στα δακρυγόνα, χθες, στην προσπάθεια να σταματήσουν την τελευταία διαδήλωση ύστερα από ένα μήνα σφοδρών διαμαρτυριών κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο κατά τις οποίες χάθηκαν ζωές.



Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν πόσιμο νερό μολυσμένο με περιττώματα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κρούει σήμερα τον κώδωνα του κινδύνου για την ποιότητα του νερού σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας πως σχεδόν δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν ακόμη πόσιμο νερό μολυσμένο με περιττώματα.



Έβαλαν τον επίδοξο κλέφτη μέσα σε δεξαμενή με περιττώματα

Οι επίδοξοι κλέφτες σε ένα χωριό της Κίνας πιθανότατα θα το ξανασκεφτούν προτού προχωρήσουν στην αξιόποινη πράξη. Οι κάτοικοί του έπιασαν έναν άντρα να προσπαθήσει να διαπράξει κλοπή και αντί να τον παραδώσουν στην αστυνομία, τον ανάγκασαν να σταθεί σε μια δεξαμενή γεμάτη… περιττώματα.