Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

πενς



Ερντογάν – Πενς: Παγωμένα βλέμματα στην συνάντησή τους

Μια συνάντηση που έμοιαζε από την αρχή καταδικασμένη. Κι αν ρίξει κανείς μια ματιά στα πρόσωπα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Μάικ Πενς, θα καταλάβει γιατί.



Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, κ, Μάικ Πενς.



Μήνυμα Πενς προς Κίνα: Οι ΗΠΑ δεν θα εκφοβιστούν

Aυστηρή προειδοποίηση προς το Πεκίνο αναμένεται να απευθύνει ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, εντός της ημέρας, διαμηνύοντας ότι η Ουάσιγκτον δεν θα υποχωρήσει μπροστά στις προσπάθειες «εκφοβισμού» των ΗΠΑ στη Νότια Σινική Θάλασσα.



Πενς: Η Τουρκία καλά θα κάνει να μην δοκιμάσει που μπορεί να φτάσει ο Τραμπ

Αυστηρό -αν όχι απειλητικό- μήνυμα προς την Άγκυρα στέλνει την Τετάρτη με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ζητώντας για άλλη μια φορά την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον.

«Καλά θα κάνει η Τουρκία να μην δοκιμάσει μέχρι που είναι αποφασισμένος να φτάσει ο Τραμπ», λέει χαρακτηριστικά.



Τα τηλεφωνήματα Πενς σε Τσίπρα και Ζάεφ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα έχει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς στις 10:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το γραφείο της αντιπροεδρίας στον Λευκό Οίκο.

Στη συνέχεια, ο κ. Πενς θα μιλήσει τηλεφωνικά και με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στις 10:30 το βράδυ.



Συνάντηση Πενς με την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μάικ Πενς θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή με ηγετικά στελέχη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας στη Λίμα του Περού, δήλωσαν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, καθώς οι προσπάθειες της Ουάσιγκτον να κλιμακωθεί η πίεση που ασκεί στον σοσιαλιστή πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο εντείνονται.