Πένες φούρνου με τυριά και μπέικον
7
Μαΐου
2017
- 23:48
Τελευταία τροποποίηση στις 7 Μαΐου, 2017 - 23:51
Συστατικά
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
10 κλωνάρια θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
7 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
500 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
100 ml κόκκινο κρασί
1 κ.γ.αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι
200 ml νερό
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
500 γρ. πένες, βρασμένες