Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

πειραματοζωο



Τσίπρας: "Η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο"

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της Αριστεράς, δεν επιθυμεί να γίνει κόμμα της Κεντροαριστεράς», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκδήλωση, με τίτλο «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη», που συνδιοργανώνουν η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Ελληνικό γραφείο του Friedrich-Ebert-Stiftung και το Ινστιτούτο Ερευνών και Π



Δώρος: «Ένιωσα σαν πειραματόζωο στο Power of Love»

Ο Δώρος Παναγίδης, ήταν από τους παίκτες που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεριάλιτι «Power Of Love». Ο έρωτας του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, συζητήθηκε έντονα τόσο στα social media, όσο και στα sites. Παρόλα αυτά, οι δύο τους πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το παιχνίδι.



Ο δημιουργός της Ντόλυ δέχτηκε να γίνει ο ίδιος πειραματόζωο!

Ο  δημιοιυργός της Ντόλι, του πρώτου πρόβατου που κλωνοποιήθηκε το 1996, σερ Ίαν Γουίλμουτ, ανακοίνωσε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και ότι προσφέρεται ως πειραματόζωο για να δοκιμασθούν νέες θεραπείες.



Δραγασάκης: Η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο. Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας

Σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Süddeutsche Zeitung ο Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, δηλώνει ότι παρά τις προόδους στην μεταρρύθμιση του δημοσίου «υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας».



Σκουρλέτης: Η Ελλάδα είναι πειραματόζωο για την Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων

«Ζούμε σε συνθήκες μιας διαρκούς πολιτικής ήττας. Είμαστε αναγκασμένοι διαρκώς να κάνουμε συμβιβασμούς. Αλλά ταυτόχρονα να μπορούμε να διακρίνουμε και ποιές είναι οι μικρές έστω δυνατότητες για να σώζουμε ή να κερδίζουμε πράγματα από τη συμφωνία με τους θεσμούς», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.



Ελληνας παρουσιαστής: Η αδερφή μου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πειραματόζωα

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν καλεσμένος ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος μίλησε για την σπάνια ασθένεια που είχε η αδερφή του, η οποία την οδήγησε στον θάνατο.