Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Παύλος Βαρδινογιάννης



Στην Ελλάδα ο Παύλος Βαρδινογιάννης - Δεν συνελήφθη, γιατί πλήρωσε την διατροφή στην Αλιμόνου

Στην τακτοποίηση των οφειλών του προς την πρώην σύζυγό του με την καταβολή της μηνιαίας διατροφής προχώρησε ο Παύλος Βαρδινογιάννης λίγες ημέρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου στην αστυνομία και το σήμα που εστάλη στις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του, καθώς το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές αυτόφωρο. 



Τζίνα Αλιμόνου για Παύλο Βαρδινογιάννη: «Δεν ήθελα να χωρίσω- Δεν έχει δώσει ευρώ για διατροφή»

«Είναι οικείο στον Παύλο η στάση να συνδυαλέγεται νομικά ακόμη και για τα οικογενειακά του.»



Τ. Αλιμόνου: 34.500 ευρώ τον μήνα θα της πληρώνει ο Π. Βαρδινογιαννης! - Τον διώχνει και από το σπίτι!

«Νικητής» αναδείχθηκε Τζίνα Αλιμόνου στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εναντίον της ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης, με την οποία ζητούσε ν' αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους καθώς βρίσκονται ανάμεσα σε μια θυελλώδη δικαστική διαμάχη.



Διαζύγιο Βαρδινογιάννη - Αλιμόνου! Την κατηγορεί για εθισμό στην κοκαΐνη και το αλκοόλ! Η κατάθεση του στην δημοσιότητα!

Άγρια μάχη με βολές εκατέρωθεν έδωσαν χθες ο Παύλος Βαρδινογιάννης με την πρώην σύζυγό του Τζίνα Αλιμόνου στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του επιχειρηματία σε βάρος της ηθοποιού, με επίκεντρο της διένεξης τα τέσσερα παιδιά τους.



Η Σταμάτη ξεκαθαρίζει το αν έχει σχέση με τον Παύλο Βαρδινογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε χθες η Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες ότι διατηρεί σχέση με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.



Σάσα Σταμάτη: Δείπνο στο Κολωνάκι με τον Παύλο Βαρδινογιάννη!

Mπορεί η Σάσα Σταμάτη αυτή την περίοδο να έχει κάνει focus στην εκπομπή της και να ασχολείται πολλές ώρες με τα θέματά της αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.