Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Παύλος Μαρινάκης



Τέμπη: Άγνοια δηλώνει ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τα «11 λεπτά σιγής» που προηγήθηκαν της σύγκρουσης

Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πλήρη άγνοια σχετικά με το κρίσιμο δεκάλεπτο που λείπει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του ΟΣΕ τη νύχτα του εγκλήματος στα Τέμπη, λίγο πριν την καταστροφική σύγκρουση που προκάλεσε τον θάνατο 57 ανθρώπων.



Π.Μαρινάκης: «Θα επαναφέρουμε την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να επαναφέρει την επιστολική ψήφο και για τις εθνικές εκλογές.



Μαρινάκης για δημοσίευμα FT: «Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουμε την αποτρεπτική ικανότητα και αεράμυνα της χώρας»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δημοσίευμα των «Financial Times», το οποίο αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Ισπανία δέχονται έντονη πίεση από τους συμμάχους τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο NATO, προκειμένου να δώσουν περισσότερα συστήματα αεροπορικής άμυνας στην Ουκρανία, όπως Patriot και S-300.



Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

«Η Ελλάδα παραμένει μία σταθεροποιητική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή», είπε ο Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει κλιμάκωση.



Παύλος Μαρινάκης για Αγίους Αναργύρους: Έπρεπε να είχαν γίνει πολλά περισσότερα από όσα έγιναν από τους αστυνομικούς

Στη στυγερή δολοφονία της 28χρονης Κυριακής το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.



Π.Μαρινάκης: «Στις 11 Μαρτίου στο Μαξίμου η συνάντηση του Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης γνωστοποίησε ότι τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με αγρότες και θεσμικούς φορείς για τα θέματα της Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ΝΔ.