Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Παύλος Χαικάλης



Γνωστός ηθοποιός: Επιζητώ τον θάνατο

Τη δική του θεωρία αναφορικά με τον θάνατο ανέπτυξε σε συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν και κατά πόσο έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου.

Είστε συμφιλιωμένος με την ιδέα του θανάτου;

Πάρα πολύ και τον επιζητώ κιόλας να σου πω την αλήθεια.



Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκαλύπτει γιατί ασχολήθηκε με την πολιτική

Για την περίοδο που πέρασε από τη Βουλή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρώτο Θέμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήθελε να βάλει τη δική του σφραγίδα και να κάνει τους πολιτικούς καλλιτέχνες.



Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Χαϊκάλη

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός οδηγεί ένα σκουτεράκι και πριν λίγες ημέρες είχε ένα μικρό και ευτυχώς όχι σοβαρό ατύχημα. Καλεσμένος της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» αναφέρθηκε στο γεγονός. «Άλλες φορές φοράω κράνος, άλλες όχι.



Επέστρεψε στους ΑΝΕΛ ο Παύλος Χαϊκάλης

Έπειτα από το σκάνδαλο με την offshore εταιρεία, ο Παύλος Χαϊκάλης επέστρεψε στους Ανεξάρτητους Έλληνες ως γραμματέας Πολιτισμού. 



Παύλος Χαϊκάλης: Ο γάμος, η κουμπάρα και η απογοήτευση της νύφης που δεν θα βάλει νυφικό

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης είναι πλέον στην τελική ευθεία προετοιμασιών για να ντυθεί τρίτη φορά γαμπρός και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. 



Την προσωπική φρουρό του παντρεύεται ο Χαϊκάλης

Ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παύλος Χαϊκάλης, και η προσωπική του φρουρός Μαρία Λύκου αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και ακολουθώντας την τυπική διαδικασία δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου σε εφημερίδα.