Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πασοκ



Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η χώρα μας είναι πολύ πίσω στα προβλήματα της ειδικής αγωγής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο 2ο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.



Κατρίνης: Στην Ευρωζώνη ο πληθωρισμός πέφτει, στην Ελλάδα ανεβαίνει

Για την ακρίβεια που ταλανίζει τους έλληνες πολίτες, αλλά και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς ευρωεκλογές μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.



Μάντζος: Η Ελλάδα πρέπει να είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία για λύση του Παλαιστινιακού

«Η Ελλάδα οφείλει να είναι με το διεθνές δίκαιο, τη σταθερότητα, την ασφάλεια και στέκεται απέναντι στον αναθεωρητισμό, όπου και αν αυτός αναπτύσσεται», ανέφερε στο ΟΡΕΝ ο Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας για την κρίση στη Μέση Ανατολή. Επισήμανε τον ενδεχόμενο κίνδυνο γενικευμένης σύρραξης για την αποφυγή της οποίας οφείλει να εργαστεί η διεθνής κοινότητα λέγοντας πως ένα τέτοιο σενάριο θα επιφέρει



Ο Ζαγοράκης απαντά στον Κακλαμάνη: «Δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική»

«Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική», είπε σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης απαντώντας στο πρόσφατο καυστικό σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη.



Χρηστίδης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα το βράδυ της 9ης Ιουνίου

«Η χτεσινή αφετηρία με την ανακοίνωση του μεγαλύτερου μέρους του ευρω-ψηφοδελτίου μας είναι πολύ αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου», δήλωσε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.



Ανδρουλάκης: Ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας για τις υποκλοπές, ανοίγω και το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση

Την πεποίθησή του ότι ανοίγει ο δρόμος για να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση των υποκλοπών και της παρακολούθησής του εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντησή του, το μεσημέρι, με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ.