Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Πάσχα



Σκρέκας: Στα περσινά επίπεδα και χαμηλότερα οι τιμές στα τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι

Για τις τιμές των προϊόντων του πασχαλινού τραπεζιού μίλησε το πρωί της Τρίτης 23/4 ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, τονίζοντας πως θα είναι στα ίδια επίπεδα αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι.



Η λειτουργία των καταστημάτων το Πάσχα – Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων για το Πάσχα έχει ξεκινήσει. Να σημειωθεί πως τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.



Αποτοξίνωση πριν από το Πάσχα: Δείτε τι πρέπει να καταναλώνετε

Η αποτοξίνωση πριν το Πάσχα μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες και να συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του. 

Και αυτό γιατί το Πάσχα είναι μια εποχή διατροφικής «ατασθαλίας» για τους περισσοτέρους και οι υπερβολές μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες στην καλή υγεία.



Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024: Πότε ξεκινά – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Πλησιάζει ο καιρός για να τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα 2024.

Ως είθισται το εορταστικό ωράριο ξεκινά περίπου 10 ημέρες πριν το Πάσχα και φέτος αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την Πέμπτη 25 Απριλίου, με τις επίσημες ανακοινώσεις των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας ωστόσο να αναμένονται.



Βασιλιάς Κάρολος: Θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα

Με ανακοίνωσή του, το παλάτι γνωστοποίησε πως ο βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.



Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στην Ιταλία λόγω και της Μεγάλης Εβδομάδας των Καθολικών

Η ειδική επιτροπή αρμόδια για την ασφάλεια που συνεδρίασε σήμερα στο ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε την περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ λόγω και της Μεγάλης Εβδομάδας των Καθολικών, η οποία ξεκινά σήμερα.