Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

παρουσιάστρια



Ρούλα Κορομηλά: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες

Η πύρινη λαίλαπα σαρώνει την Ελλάδα με τα μέτωπα σε Εύβοια, Αρχαία Ολυμπία και Μεσσηνία να είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ τις πληγές τους μετράνε οι κάτοικοι στη Βαρυμπόμπη.



«Άφωνοι» στο πλατό του ΣΚΑΪ - Δείτε πoια έκανε «ντου» φωνάζοντας «στοπ, στοπ»

Σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μιχάλης Τσώχος υπέστη ένα μικρό σοκ καθώς παρουσίαζε την αθλητική εκπομπή του, όταν το πλατό εισέβαλε η -πάντα θορυβώδης- Σάσα Σταμάτη! 

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής Goal χωρίς σύνορα φωνάζοντας «Στοπ, στοπ» αφήνοντας... κόκαλο τον Μιχάλη Τσώχο. 



Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση

«Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ». Με την ατάκα της αυτή στο κλείσιμο της εκπομπής της «Τα τετράγωνα των αστέρων» τη δεκαετία του '80, η Μαρία Αλιφέρη έμεινε αναλλοίωτη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.



Νέο κανάλι και νέο λουκ για την Ευαγγελία Αραβανή

Λίγο πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση, η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται πως θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

«Νέο κανάλι, νέο πρότζεκτ, νέος ρόλος, νέο λουκ» έγραψε η Ευαγγελία Αραβανή, την οποία θα δούμε φέρος στο Open TV και την εκπομπή μόδας «Project Runway».



Η δημόσια έκκληση της Ελεονώρας Μελέτη μέσω Instagram

Τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Η παρουσιάστρια έχασε το βράδυ της Τρίτης το σκύλο της, Ρας κι έκανε δημόσια έκκληση όποιος τον δει στη γύρω περιοχή ή γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί της.



Συγκλονιστική εξομολόγηση: Μου μένουν λίγες ημέρες ζωής, αντίο καλοί μου φίλοι

Είναι παρουσιάστρια επί δεκαπέντε χρόνια στο BBC, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το blog της που μιλούσε για τον καρκίνο.

Ο λόγος για τη 40χρονη Ρέιτσελ Μπλαντ η οποία ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ότι χάνει τελικά τη μάχη για τη ζωή. Μια εξομολόγηση, ένας δημόσιος αποχαιρετισμός που σκορπά τη συγκίνηση και ταυτόχρονα δίνει δύναμη και κουράγιο.