Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παράνομοι μετανάστες



Μας στέλνουν λαό οι Τούρκοι - 600 νέοι παράνομοι μετανάστες μέσα σε τρεις ημέρες στα νησιά!

Άνοιξε τη «στρόφιγγα» η Τουρκία δείχνουν τα στοιχεία για τις παράνομες εισόδους αλλοδαπών στα νησιά, καθώς όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι βρισκόμαστε προ ενός νέου κύματος ανάλογου ίσως και αυτού του 2015.



Ροδόπη: Συνελήφθη 50χρονος διακινητής παράνομων μεταναστών

Στη σύλληψη ενός 50χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο νομό Ροδόπης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ο συλληφθείς, μαζί με έναν άγνωστο δράστη, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.



Λακωνία: Εντοπίστηκε ιστιοφόρο με παράτυπους μετανάστες στην ανατ. Μάνη

Δεκάδες παράτυποι μετανάστες, κατά πληροφορίες 52, επιβαίνουν σε ιστιοφόρο σκάφος που εντοπίστηκε το πρωί από πλωτό του λιμενικού ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Βαθύ Αυλάκι, στην ανατολική Μάνη, στη Λακωνία. 

Το ιστιοφόρο, στο οποίο φέρεται να επιβαίνει και ο διακινητής, θα οδηγηθεί, συνοδεία του λιμενικού, στο λιμάνι του Γυθείου.



"Μπούκωσαν" τα νησιά του Α. Αιγαίου - Απειλή πληθυσμιακής αλλοίωσης: 25.000 παράνομοι μετανάστες

Σε κατάσταση ασφυξίας τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τους παράνομους μετανάστες να  έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Η πληθυσμιακή αλλοίωση είναι δεδομένη για νησιά όπως η Χίος, η Σάμος, η Λέρος, ενώ οι αλλοδαποί μόνο στη Λέσβο υπολογίζονται στους 12.000 και μαζί με αυτή η διατάραξη της κοινωνικής γαλήνης και η αύξηση της εγκληματικότητας.



Τρομακτική άνοδος 122% των αφίξεων λαθραίων μεταναστών στην Ελλάδα: Ο Έβρος μετατρέπεται σε νέα Λέσβο

Σε κύρια πύλη εισόδου λαθρομεταναστών εξελίσσεται ο Έβρος καθώς η φύλαξη των συνόρων είναι από ελλιπής έως και ανύπαρκτη με αποτέλεσμα χιλιάδες αλλοδαποί θα περνούν το ποτάμι.