Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 -

παρακολουθησεις



27 ονόματα παρακολουθούσαν η ΕΥΠ και το Predator

Η ιστοσελίδα insidestory.gr και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, αποκάλυψαν  ότι οι παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και το παράνομο λογισμικό Predator είχαν κοινό παρανομαστή, που δείχνει πρός το πρωθυπουργικό γραφείο, δεδομένης και τη άμεσης υπαγωγής της ΕΥΠ στον πρωθυπουργό.



Βερολίνο: Χαμηλοί τόνοι για τις παρακολουθήσεις από την Τουρκία στο γερμανικό έδαφος

Η γερμανική κυβέρνηση αποφεύγει να δώσει έκταση στη συζήτηση για την υπόθεση του επίμαχου καταλόγου της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ για υποτιθέμενους υποστηρικτές του Κινήματος Γκιουλέν στη Γερμανία.
 



Αστυνομική έρευνα για παρακολουθήσεις σε βάρος Τούρκων της Ελβετίας

Οι αρχές της Ελβετίας ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα για τις πιθανές παρακολουθήσεις σε βάρος Τούρκων πολιτών που διαμένουν στη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή εισαγγελία.



ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής διαψεύδει τον Τραμπ για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνω

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Ντέβιν Νούνες διέψευσε σήμερα τον ισχυρισμό του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι γίνονταν τηλεφωνικές υποκλοπές στον Πύργο Τραμπ της Νέας Υόρκης, επισήμανε όμως ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήθηκαν άλλες μέθοδοι εναντίον του Ρεπουμπλικάνου. 



Τραμπ: Έδωσε εντολή στο Κογκρέσο να εξετάσει το θέμα των «παρακολουθήσεων»

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα σε νυν και τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, λίγους μόλις μήνες μετά την αλλαγή της σκυτάλης στο Λευκό Οίκο. 



Π. Τόμσεν: Τι να κάνω; Οι πάντες παρακολουθούν τους πάντες

Δεν έχει νευριάσει καθόλου με την Ελλάδα ανέφερε ο Πολ Τόμσεν στον ανταποκριτή του MEGA στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασόπουλο σε συνάντησή τους στη γερμανική πρωτεύουσα μετά την χθεσινή συζήτηση της Άγκελα Μέρκελ με την Κριστίν Λαγκάρντ παρουσία του διευθυντή των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του ΔΝΤ.