Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

παρα πεντε



Το ξέσπασμα του Καπουτζίδη για την παρέα του "Παρά Πέντε": Με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν - Δεν θα το ξεχάσω ποτέ

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η τηλεοπτική σειρά "Στο Παρά Πέντε", ωστόσο μέχρι και σήμερα "σαρώνει" τους πίνακες τηλεθέασης.

Ένας από τους λόγους που η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, ήταν και οι χημεία που είχαν οι πρωταγωνιστές, κάποιους από τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από αυτήν.



Καπουτζίδης για το Παρά Πέντε: Κάποιοι με πλήγωσαν

Πληγωμένος νιώθει από ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο Παρά Πέντε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Αυτή η παρέα του Παρά Πέντε που είχατε φτιάξει εσείς, υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει ποτέ;» ήταν η ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στην τηλεοπτική εκπομπή DOT.



Ελληνίδα ηθοποιός: Σοκαρίστηκα όταν είδα το μωρό μου έξι μηνών σε εξώφυλλο

Το παιδί μου το είδα έξι μηνών εξώφυλλο και έπαθα σοκ, από τότε εξαφανίστηκα! Το είδα τέσσερις μήνες μετά, είπε η Αγγελική Λάμπρη και συνέχισε: όχι, δεν κινήθηκα νομικά, απλώς δεν ξαναπάτησα το πόδι μου στο εμπορικό κατάστημα, που τραβήχτηκε η φωτογραφία και μετά έμαθα ότι εκεί πάντα υπάρχουν φωτογράφοι.



Δείτε πόσα χρήματα έπαιρνε κάθε ηθοποιός για την επανάληψη του Παρά Πέντε

Με αφορμή την πρεμιέρα του μιούζικαλ, Mamma Mia, η κάμερα της πρωινής εκπομπής, Το Πρω1νό, συνάντησε τον Αργύρη Αγγέλου στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης.



Ποιο πρόγραμμα του MEGA έκανε 49,4%;

Παρά το γεγονός πως για περισσότερο από έναν χρόνο, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA στηρίζει το πρόγραμμά του αποκλειστικά και μόνο σε επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών, καθημερινά καταφέρνει και χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό.



Δείτε πώς είναι σήμερα η Αγγέλα από το "Παρά πέντε"

Το κοινό την έμαθε ως «Αγγέλα» από την επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε»...

Ο λόγος για την Αγγελική Λάμπρη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω της την τηλεοπτική της καριέρα, και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα της 5χρονης κόρης της.