Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

παπανικολάου



Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Παπανικολάου

Σοβαρότερος από ό,τι περίμεναν στον Ολυμπιακό αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στο ματς με την Φενέρ και η μαγνητική τομογραφία στην οποια υποβλήθηκε, έδειξε ότι υπάρχει αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληρίδιου λίπους.



Θεσσαλονίκη: 20 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου

Στους 20 ανέρχονται οι ασθενείς οι οποίοι έχουν νοσήσει από κορoνοϊό και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αναφοράς της Θεσσαλονίκης.

Παρά τις σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έκανε λόγο για οκτώ νοσηλευόμενους ασθενείς με κορoνοϊό στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός τους είναι σχεδόν διπλάσιος, αναφέρει το voria.gr.



Γεώργιος Παπανικολάου: 136 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου επιστήμονα

Μπορεί να έχασε δύο φορές το Νόμπελ, κέρδισε όμως μια θέση στο πάνθεον της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, αφού κατάφερε να σώσει εκατομμύρια ζωές.



Στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Εθνική Ελλάδας!

Με καλάθι του Κώστα Παπανικολάου σε νεκρό χρόνο, έπειτα από ασίστ του ασύλληπτου Νικ Καλάθη, η Εθνική Ελλάδας άλωσε την Τιφλίδα, επικρατώντας της Γεωργίας με 86-85 και πανηγύρισε και μαθηματικά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.



Παπανικολάου: Μας προσγείωσε η «σφαλιάρα» με τη Γαλλία

O Κώστας Παπανικολάου εξήρε την προσπάθεια των παικτών που έπαιξαν στα προηγούμενα «παράθυρα», αλλά και τη σημασία της… σφαλιάρας από τη Γαλλία, που, όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, αφύπνισε την Εθνική.



Έδιωξε ο Σφαιρόπουλος τον Παπανικολάου

Στα αποδυτήρια του ΣΕΦ έστειλε τον Κώστα Παπανικολάου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας φόργουορντ πήγε στα αποδυτήρια και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει στο παρκέ.