Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Παπαδημούλης



Παπαδημούλης: Άθλια μικροπολιτική από τον Κ. Μητσοτάκη

«Η επιλογή της ΝΔ να επιτίθεται, μέσω ΜΜΕ, στον Αλέξη Τσίπρα για την σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, είναι θλιβερή και κατώτερη των περιστάσεων» σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας, ότι η «μεθόδευση, προφανώς με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη, "βγάζει μάτι"».

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει:



Βόμβα Κολωνάκι:«Σχέδιο αποσταθεροποίησης» βλέπει ο Παπαδημούλης

«Ύποπτη εγκληματική ενέργεια» που «υπηρετεί σχέδιο αποσταθεροποίησης» αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter για τη βόμβα έξω από τον Άγιο Διονύσιο, ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Και τονίζει ότι η εξάρθρωση της τρομοκρατίας απαιτεί ομοψυχία όλου του συνταγματικού τόξου και όχι μικροπολιτική αντιπαράθεση



Παπαδημούλης: Η συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί ανεξάρτητα από τη θέση Καμμένου

«Ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει ο Πάνος Καμμένος, η οποία είναι γνωστή και σεβαστή, νομίζω ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί και τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν και επιπλέον επιχειρήματα, που σιγουρεύουν την εκτίμηση αυτή», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

 



Ο Δημήτρης Παπαδημούλης περιγράφει πώς έζησε το χτύπημα στο Στρασβούργο

«Όταν έγινε το χτύπημα εργαζόμουν στο γραφείο μου στο ευρωκοινοβούλιο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, περιγράφοντας όσα συνέβησαν μετά την επίθεση ενόπλου σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Στρασβούργο.



Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα μοιράσει κοινωνικό πλεόνασμα

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η κυβέρνηση Τσίπρα θα μοιράσει κοινωνικό πλεόνασμα, η κυβέρνηση έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.



O Παπαδημούλης για την κυβέρνηση του Βερολίνου

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στο κρατίδιο της Έσσης, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνει: