Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Πάνος Ζάρλας



Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίνας Βεάζογλου για τον ένα μήνα από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα της Μαρίνας Βεάζογλου για τον ένα μήνα από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Οι φίλοι του από το παιχνίδι και όχι μόνο σήμερα στέλνουν τα μηνύματά τους αφού συμπληρώθηκε ένας μήνας από τότε που έχασαν τον αγαπημένο τους Πάνο.



Πάνος Ζάρλας: Πουλάνε φωτογραφίες του από το νοσοκομείο - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα ανήμερα των γενεθλίων του, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Η μηχανή έπεσε με ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να σκοτωθεί ακαριαία.



Πάνος Ζάρλας: Στη δημοσιότητα ΦΩΤΟ από το πάρτι πριν από το μοιραίο τροχαίο

Την ημέρα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας, μόλις είχε φύγει από το πάρτι έκπληξη που του είχαν οργανώσει για τα γενέθλιά του.



Μητέρα Πάνου Ζάρλα: Θα πω στις μανάδες να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους

Δύο ημέρες μετά την κηδεία του γιου της, Πάνου Ζάρλα, η Στέλλα Νικολάου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και τα λόγια της συγκινούν. Η μητέρα του νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love αναφέρθηκε ακόμη στο μοιραίο βράδυ και στο τροχαίο με τη μηχανή που στοίχησε τη ζωή του γιου της, ανήμερα των γενεθλίων του.



Πάνος Ζάρλας: Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» - Δείτε ΦΩΤΟ

Στη Στύψη της Μυτιλήνης τελέστηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
 
Συντετριμμένη εμφανίστηκε στον Ιερό Ναό της Στύψης η μητέρα του νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love, Στέλλα Νικολάου.