Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ



Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο διάλογος με γέροντα του Αγίου Ορους (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Voice» ο μουσικός Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό και τους τηλεθεατές μια πολύ συγκινητική ιστορία που του είχε πει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.



Πάνος Μουζουράκης: Το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο μετά το «Mamma Mia»

Ο Πάνος Μουζουράκης που εδώ και κάποιους μήνες κυνηγά το όνειρό του για μια καριέρα στο Χόλιγουντ, φαίνεται να το... πλησιάζει. Η μία δουλειά διαδέχεται την άλλη, ενώ ξεκίνησε με τον ρόλο του στο πρίκουελ της ταινίας «Mamma Mia». Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, μάλιστα, έκανε το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο, δίνοντας συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα.



Παπακαλιάτης, Μουζουράκης, Τριανταφυλλίδου: Πως περνάνε τα πρωινά τους στην Αμερική (Βίντεο)

Οι τρεις φίλοι φαίνεται πως περνάνε μαζί πολύ χρόνο στην Αμερική.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό και θέλησαν να το μοιραστούν μαζί μας, αναρτώντας ένα βίντεο στο Instagram.



Ο Πάνος Μουζουράκης στο σίκουελ του «Mamma Mia!» δίπλα στη Σερ

Μπορεί το «Mamma Mia!» που βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ, να προβλήθηκε πριν δέκα χρόνια, η συνέχεια του όμως θα ξεκινήσει να προβάλετε τον Ιούλιο.

Στη νέα ταινία συμμετέχει και ο Πάνος Μουζουράκης όπου στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τον τραγουδιστή και ηθοποιό να μιλά στην Σερ, ενώ τον παρακολουθεί η Αμάντα Σέιφριντ.



Τι είπε η Μαρία Σολωμού για τον Πάνο Μουζουράκη

Η Μαρία Σολωμού σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για τον Πάνο Μουζουράκη και την επικείμενη μετακόμισή της στην Αμερική.

Πώς φαντάζεσαι τη στιγμή που θα πρέπει να αποχωριστείς τον Πάνο;



Πάνος Μουζουράκης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πνευματικό του πατέρα

Ο Πάνος Μουζουράκης βίωσε συγκινητικές και δύσκολες στιγμές, καθώς πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο πνευματικός του πατέρας. Ο ιερέας Νεκτάριος Βιτάλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από πολύ κόσμο ο οποίος κάθε Κυριακή μαζευόταν στο εκκλησάκι στην Καμάριζα Λαυρίου για να μιλήσει μαζί του και να τον συμβουλευτεί.