Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

πανεπιστημιουπολη



Ο κακός χαμός για τον Κουφοντίνα - Φωτιά σε ΑΣΟΕΕ, Γεωπονικό, Πανεπιστημιούπολη!

Πολλαπλό "χτύπημα" για τον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποίησαν άγνωστοι σε τρεις μεριές της Αθήνας το μεσημέρι της Δευτέρας (20.05.2019).

Συγκεκριμένα, άγνωστοι βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ έβαλαν φωτιά σε κάδους, πέταξαν «τρικάκια» για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, με την Πατησίων να κλείνει, προκαλώντας φυσικά… κομφούζιο.

 

Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου

Σαν κεραυνός έπεσε το κακό μαντάτο στην μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων για τον χαμό του 20χρονου φοιτητή.

Ο άτυχος νέος, γιος πολύτεκνης οικογένειας, με γονείς δασκάλους, βρεθηκε νεκρός χθες το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του τμήματος Φυσικής.



Η πρώτη «έξυπνη» πανεπιστημιούπολη στην Ελλάδα βρίσκεται στην Ξάνθη

Η πρώτη «έξυπνη πανεπιστημιούπολη» με χρήση της τεχνολογίας Narrow-Band Internet of Things (NB-IoT) στην Ελλάδα είναι γεγονός!



Ξύλο σε σχολή του Πολυτεχνείου - Διακοπή των μαθημάτων

Σκηνικό έντασης μεταξύ φοιτητών επικρατεί στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, φοιτητές των ΕΑΑΚ έχουν έρθει στα χέρια με φοιτητές της Πανσπουδαστικής (ΚΚΕ) με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει βγει εκτός ελέγχου.



Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Ένοπλη ληστεία έγινε, νωρίς σήμερα το πρωί, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στις 07:30, δύο άγνωστα άτομα, με την απειλή όπλου και βαριοπούλας, απέσπασαν από υπάλληλο χρηματαποστολής βαλιτσάκι με χρήματα, με τα οποία επρόκειτο να εφοδιάσει μηχάνημα ΑΤΜ.