Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Παναγιώτης Κουρουμπλής



Θρίλερ στη Δυτική Αθήνα: Κουρουμπλής-Παπαχριστόπουλος «κονταροχτυπιούνται» για μια θέση στη Βουλή

«Σφαγή» γίνεται στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών μεταξύ του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Θανάση Παπαχριστόπουλου που διεκδικούν την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στον Δυτικό Τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τέσσερις βουλευτές και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο «κονταροχτυπιούνται» για την τέταρτη θέση και έχουν μόλις πέντε σταυρούς διαφορά!



Ο Κουρουμπλής «κατέβασε» από το Twitter τις φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής έπειτα από το σάλο που ξέσπασε για τους εναγκαλισμούς του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησής τους, «κατέβασε» από το λογαριασμό του στο Twitter, τις σχετικές φωτογραφίες.



Μητσοτάκης: Χυδαία τα υπονοούμενα για τη μητέρα μου

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για όσα εκείνος υπονόησε μέσω δηλώσεών του για τη μητέρα Μαρίκα και για το σωματείο «Αλληλεγγύη», το οποίο είχε δημιουργήσει.



«Παράθυρο» για περισσότερες από τέσσερις τηλεοπτικές άδειες στο μέλλον

Ανοιχτό αφήνουν κυβερνητικά στελέχη το ενδεχόμενο να δοθούν περισσότερες από τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, παρά τις διαβεβαιώσεις του Νίκου Παππά, ο οποίος εμφανίζεται πεπεισμένος για την ορθότητα των επιλογών του στο τηλεοπτικό πεδίο και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις.

 

Κουρουμπλής: Όλοι οι δήμοι θα συμμετέχουν στο προσφυγικό

Μιλώντας στο Δ.Σ της ΚΕΔΕ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε να  συμμετέχουν στην κατανομή βαρών για το προσφυγικό όλοι οι δήμοι. 

Ο υπουργός Εσωτερικών, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση προχωρά στην ενίσχυση των δήμων που σήκωσαν μέχρι τώρα το μεγαλύτερο βάρος, με 2,8 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να προσφέρει κίνητρο και στους υπόλοιπους να συμμετάσχουν.